Luni-VineriSambata*(doar ITP)
08:30 - Pana la ultimul client.08:30 - 14:00
0729.440.127 Whatsapp
Programeaza ITP!

Vopsitorie auto in Constanta

O masina noua o remarci imediat pe strada. 

Arata si straluceste “altfel”!

Dupa cativa ani cu soare fierbinte, aer sarat (specific zonei din Constanta), ger, zapada sau ploi acide, vopseaua incepe sa sufere. Daca are si ghinionul sa fie implicata intr-un accident, iar vopseaua este aplicata “sumar”, doar pentru a acoperi locul afectat, masina capata repede un aspect de imbatranire.

vopsitorie auto in Constanta
Noi vom reda aerul de “nou” al masinii tale

Fie ca au trecut cativa ani de cand a iesit pe poarta fabricii, fie ca are nevoie de o cosmetizare pentru a impresiona un viitor proprietar sau pur si simplu pentru a ascunde perfect urmele unei avarii, Euro Auto Service dispune de utilaje si tehnologii identice cu cele folosite de fabricile de masini, pentru vopsirea autovehiculului ca la carte.

Cat mai repede inseamna cat mai putin timp petrecut departe de masina ta.

Stim ce inseamna pentru tine sa nu poti sa conduci de aceea intreg procesul tehnologic este gandit astfel ca masina ta sa stea cat mai putin posibil in atelierul nostru de vopsitorie. Chiar daca este vorba de o vopsire totala sau partiala. Materialele, vopselele si tehnologia folosita permit o aplicare si uscare rapida la o calitate superioara. 

Photo by whereslugo
Platesti doar cat ai nevoie sa vopsesti!

Utilajele in care am investit in ultimii ani ne permit sa gasim culoarea perfecta pentru orice tip de masina atunci cand doar o mica parte din aceasta trebuie reparata si revopsita. Daca nu esti pregatit sa schimbi culoarea pe care o iubesti atat de mult, putem realiza o aplicare selectiva. Prin procedee speciale vom inlatura efectele de contrast dintre restul masinii si portiunea proaspat cosmetizata.

Vrei albastrul pe care l-ai visat mereu sau un roz perfect pentru masina sotiei tale?

Poate ca te-ai plictisit si vrei sa schimbi ceva la masina ta. Sau poate vrei sa ii faci o supriza sotiei de ziua ei. Orice culoare doresti, noi o putem reda. In stilul metalizat, ne-metalizat sau perla, masina ta – sau a ei – va arata ca noua in doar cateva zile. Cu siguranta prietenii te vor intreba cum ai reusit sa o schimbi asa repede! 

Folosim materiale de calitate

Am ales furnizori din Europa reputabili pentru a avea cele mai bune vopseluri intr-o gama extrem de variata. Putem raspunde oricarei cereri intr-un timp foarte scurt. Asa ca, te poti razgandi oricand daca vrei un verde citron sau un navy blue old style . 

Rapid, simplu, durabil!

Vino cu masina ta la vopsitoria auto din Constanta, Bulevardul Aurel Vlaicu nr. 187, 

pentru a-i reda stralucirea pe care a avut-o cand a iesit pe poarta fabricii. Te asteptam!