Luni-VineriSambata*(doar ITP)
08:30 - Pana la ultimul client.08:30 - 14:00
0729.440.127 Whatsapp
Programeaza ITP!

Revizie Auto

Nu vă puteți aminti ultima dată când v-ați schimbat uleiul sau o lumină sau un mesaj de bord se va aprinde? Atunci aveti nevoie de o schimbare de ulei.

Aceast martor de avertizare va fi setat conform intervalului de schimb de ulei recomandat de producător pentru vehiculul dvs.

SCHIMB ULEI

Realizarea in regie proprie a intretinerii autovehiculului implica anumite riscuri, iar schimbul de ulei nu face exceptie.

Schimbul de ulei se poate realiza in conditii de maxima sigurata intr-un service auto autorizat, pe o rampa sau un elevator profesional. Pentru o funcționare optimă a motorului mașinii tale și pentru a evita eventualele defecțiuni, este recomandat sa realizezi schimbul de ulei în momentul cand acesta își pierde din proprietăți.

Dacă mașina ta are o anumită vârstă sau un anumit număr de kilometri, revizia auto trebuie făcută cât mai atent și cât mai în delatiu. Revizia auto reprezintă un serviciu complet de verificări și operațiuni ce sunt efectuate periodic (anual sau la un anumit număr de kilometri) la un automobil, în vederea funcționării în parametrii optimi.

Photo by Tekton

Service Revizii Auto

In mod ideal orice autoturism ar trebui sa aiba parte de efectuarea a minim doua revizii auto pe an, la iesirea din iarna – primavara si toamna-iarna, in acest mod veti avea garantia ca motorul masinii dvs. Desigur, daca s-au atins numarul de kilometri, se pot efectua revizii auto ori de cate ori este necesar, in cazul unul rulaj mai mare de kilometri.

Filtrul de ulei trebuie schimbat obligatoriu odată cu schimbarea uleiului pentru evitarea degradarii rapide a uleiului proaspat inlocuit. Neinlocuirea filtrului de ulei poate duce, de asemenea, la uzura motorului, scaderea presiunii uleiului si la un consum mai mare de combustibil. Pe langa filtrul de ulei se recomanda schimbarea filtrelor de combustibil, de aer si de polen.

In cazul in care filtrul de ulei nu este inlocuit in momentul schimbului de ulei, noul ulei se va degrada foarte rapid, necesitand astfel un nou schimb intr-o perioada relativ scurta. Daca filtrul de ulei nu este inlocuit poate rezulta o scadere a presiunii uleiului, dar si un consum ridicat de combustibil. Insa nu doar filtrul de ulei trebuie inlocuit in momentul schimbului de ulei.

Schimb de ulei si filtre

Filtrul de aer trebuie sa fie inlocuit in timpul unei revizii auto pentru ca el afecteaza in mod pozitiv sau negativ consumul de carburant. Euro Auto Service cu atelierul notru de mecanica oferă o gamă largă de pachete de revizii auto pentru a se potrivi cu modalitatea de utilizare a vehiculului dvs. Avem orice piese auto de schimb si toate consumabilele ce pot fi necesare pentru revizii auto pentru toate marcile de masini.

Va punem la dispozitie reglaj geometrie roti, revizii auto, inlocuire placute si discuri frana, diagnoze auto, inlocuire bucse, kit distributie si multe altele. Pe langa servicii de mecanica auto, efectuam inspectii tehnice auto pentru orice tip de masina.