Reglaj faruri in Constanta

Stim cu totii cat de importanta este vizibilitatea in general, nu doar pe timpul noptii. Insa becurile au tendinta de a ne pacali ca sunt plug and play, dar ca soferi uitam de ele si le neglijam.

O simpla schimbare a becului poate deranja fluxul vizual, astfel incat ca sa observam cu stupoare ca pe timpul noptii, cand avem cel mai mult nevoie, ca nu avem vizibilitate sau ca este redusa dramatic. Este recunoscut faptul ca la o viteza de 100 km/ora, timpii de reactionare se reduc la secunde in caz de nevoie, faruri reglate incorect reduc acesti timpi la 0.

Polish Faruri Constanta

Ce înseamna un reglaj al farurilor?

Un reglaj corect al farurilor implica optimizarea fluxului luminii oferite de autovehicul, astfel incat pe banda pe care circula autovehiculul sa avem vizibilitate optima, in functie de producator de cel putin 50m, dar concomitent in banda din sens opus sa nu impiedicam vizibilitatea celorlati participanti la trafic, in caz contrar s-ar pune amandoi in risc de accident.

Solicita O Programare
Reglaj Faruri in Constanta
Reglaj Faruri Far Nivela
Reglaj Faruri cu unghi de înclinare 1%

Cum se reglează farurile in mod corect?

Reglajul corect ar farurilor, indiferent de sursa de lumina halogen sau xenon, are mare importanta pentru siguranta in trafic. Reglarea precisa a farurilor este posibila doar cu un aparat special de reglaj. Anterior operatiei de reglaj, trebuiesc inspectatate vizual dispersoarele si becurile si inlocuite dupa caz.
Reglaj Faruri in Constanta