Luni-VineriSambata*(doar ITP)
08:30 - Pana la ultimul client.08:30 - 14:00
0729.440.127 Whatsapp
Programeaza ITP!

Mecanica Auto In Constanta

Masinile moderne cuprind sisteme din ce in ce mai complexe, lasa echipa noastra de mecanici auto sa se ocupe de reparatia si intretinerea automobilului tau.

Atelier mecanica rapid

Credem ca stabilirea problemei principale sau a unei defectiuni si rezolvarea acesteia intr-un timp cat mai rapid si cu costuri cat mai reduse, este importanta pentru dumneavoastra.

Aceasta activitate presupune o atentie sporita la detalii, dar mai ales pasiune pentru masini, iar echipa noastra va sta la dispozititie, oferindu-va in punctul nostru de lucru reparatia capitala a motoarele, revizii periodice, diagnoza computerizata

Echipa de mecanici auto foloseste echipamente de generatie noua, scule si SDV-uri specifice autovehiculului dumneavoastra pentru a efectua urmatoarele servicii, grupate dupa ansamblul constructiv, totul pentru a efectua operatii de mecanica auto in Constanta la un pret avantajos.

Reparatia/Verificarea suspensiilor, articulatiilor si a transmisie

Montarea corespunzatoare a urmatoarelor elemente: cap de bara, bieleta directie, pivot, braturi superioare + inferioare, busci, rulmenti cu butuc, tambur, disc, bielete antiruliu..

Reparatia/Verificarea transmisiei si a cutiei de viteze

Efectuam montajul corespunzator a articulatiei homocinetice, cap planetara, burduf planetara, rulmenti intermediari de cardan..

Ambreiaj

Reparatia ambreiajului conform specificatiilor tehnice impuse de producator, indiferent de pozitia motorului (dispus longitudinal, transversal) precum si a subcomponentelor acestuia – volant, placa presiune, disc ambreiaj, cilindru receptor ambreiaj, pompe ambreiaj si anexe.

Sistem de evacuare

Montam/Reparam (unde este posibil) racord flexibil, tobe finale, intermediare, sonde lambda, catalizatoare.

Montajul/Demontajul turbosuflantelor, precum si reconditionarea acestora prin colaboratori.

Racire motor

Identificam si informam clientul cu privire la componenta defecta in cazul in care motorul dumneavoastra nu se raceste in parametrii optimi. Defecte des intalnite: termostat, termocupla de electroventilator, pompa de apa, radiator motor.

Inlocuit kit distributie

Schimbam kitul de distributie format din rola/role intinzatoare. curele si a pompei de apa, la indicatia clientului, precum si verficarea motorului prin punere la punct a acesteia.

Caseta de directie

Efectuam montajul casetei de directiei, a pompei de servodirectie precum si a circuitului acestui ansamblu, precum si reglajul geometriei rotilor .

Reparatii Motoare

Efectuam inlocuirea supapelor, a garniturii de chiulasa, simeringuri precum si a altor componente anexe, pentru a readuce motorul la starea recomandata de producator.

Revizii auto

Efectuam schimbul de ulei si inlocuirea filtrelor, precum si fluidele autovehicului.

Sistem de franare

Service-ul nostru monteaza placute de frana, tamburi, discuri, saboti de frana, precum si subansamble ale acestuia si avem posibilitatea testarii eficientei precum si a dezechilibrului sistemului de frana pe stand de frana de capacitatea de pana in 3.5 tone.

Sistem de alimentare

Efectuam diagnosticarea si montajul pompei pentru combustibil din interiorul/exteriorul rezervorului de combustibil, precum si curatarea acestuia. Montajul/demontajul pompelor de injectie, al injectoarele pentru autovehicule cu motoare diesel. Avem colaboratori ce pot reconditiona si pompe de injectie, precum si injectoare, in functie de producator.

Cauti pret pentru mecanica auto?

Echipa noastra de profesionisti iti sta la dispozitie cu o oferta personalizata!