Luni-VineriSambata*(doar ITP)
08:30 - Pana la ultimul client.08:30 - 14:00
0729.440.127 Whatsapp
Programeaza ITP!

Alerta Expirare ITP

Ai primit o amenda in trafic pentru ITP?

Se intampla prea des sa circuli cu inspecia tehnica periodica expirata?

Completeaza formularul de mai jos si va vom putea notifica in prealabil cu 5 zile cand Inspectia Tehnica Periodica va expira prin SMS si Email, daca doriti acest lucru, iar daca a expirat statia ITP iti sta la dispozitie.

Photo by Diego PH

Alerta Expirare ITP

DD slash MM slash YYYY

Precizari privind datele personale

Va informam ca datele declareate de dumneavoasta servesc exclusiv desfasurarii activitatii de notificare a dumneavoastra, iar utilizarea lor respecta integral prevederile Legii nr 129/2018 privind protectia datelor cu caracter personal, cat si Regulamentul 2016/679 UE privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera cirulatie a acestor date.

Datele nu sunt puse la dispozitia vreunui beneficiar, colaborator sau test al societatii Euro Auto Service SRL, cu exceptia autoritatilor abilitate prin lege sa le solicite. Datele sunt preluat de societatea Euro Auto Service asa cum au fost furnizate de dumneavoastra si nu este necesara corectarea lor in timp, ca urmare a aparieti unor modificari.

In situatia in care doriti verificarea exactitatii datelor personale in evidentele societatii Euro Auto Service SRL, puteti adresa o cerere societatii noastre, in care sunteti rugat sa precizati motivul verificarii. Puteti solicita rectificarea, actualizarea sau stergerea datelor incomplete sau inexacte, precum si transformarea in date anonime a celor a caror prelucrare nu este conforma Legii nr. 129/2018, in masura in care prezentati si o argumentare din care sa rezulte clar motivele intemeiate ale acestei actiuni.